Wie ben ik?

Mijn naam is Yvette Brokken-Kaiser, getrouwd en heb één zoon. Naast mijn eigen praktijk werk ik sinds 2016 in de gezondheidszorg met ouderen met dementie. In mijn vrije tijd beoefen ik al ruim 12 jaar Taichi en Qigong, Chinese bewegingsleer, bij Jan Boeren van Laogong Waalwijk. Ik voel me fysiek en mentaal gezonder en hou hiermee balans in mijn dagelijkse leven.

Toen ik in april 2008 voor het eerst in aanraking kwam met alternatieve geneeswijzen, ben ik uit nieuwsgierigheid de cursus Usui Reiki gaan volgen en heb deze in augustus 2009 met succes afgerond met een Mastercertificaat. Tot mijn eigen verbazing kon ik anderen mensen helpen, doordat uit mijn handen de warmte en energie stroomde, die zij zo nodig hadden.
Daarna heeft het me niet meer losgelaten en ging ik de uitdaging vol enthousiasme aan, om me meer en meer te gaan verdiepen in wat er allemaal mogelijk was op dit gebied.

Uiteindelijk vond ik in Sensi-Therapie mijn passie en haalde mijn certificaat in 2015. Aanvullend heb ik de verdiepingscursussen ‘Plus’ en ‘Intence’ gevolgd en ben nog steeds niet uitgeleerd!
Een krachtige, doeltreffende en snel werkende therapie om lichaam en geest in zijn geheel weer in balans te brengen. Zowel geschikt voor kinderen en volwassenen.
Nieuwe, positieve inzichten en ervaringen geven lichaam en geest gezonde impulsen, haalt gifstoffen weg en heft blokkades op.

In 2020 heb ik een korte cursus ‘Akasha Kronieken’ gevolgd om mijn intuïtieve en spirituele vermogen te verhogen. Ik merk dat het, naast het geven van een reading, ook een krachtigere werking heeft bij de Sensi-therapie behandelingen.

Mijn intuïtieve vermogen helpt mij om te werken vanuit mijn hart, aandachtig te luisteren, tact en inlevingsvermogen te hebben zonder oordeel of vooroordeel, hulpvaardig en zorgzaam te zijn.
Want aandacht, liefde en begrip heeft toch elke mens nodig.

Bij mij mag en kan je volledig jezelf zijn.

Een reis en een persoonlijke zoektocht naar antwoorden, een doel, naar zingeving, naar verwondering en verbondenheid met anderen. Inmiddels weet ik dat dit mijn missie is en dat ik nu kan en mag “werken vanuit mijn hart”.

error: De inhoud is beschermd!