Sensi Therapie

Een effectieve therapie die voor eenieder (alle leeftijden) geschikt is die in ‘onbalans’ is. Het pakt lichamelijke, maar ook geestelijke klachten aan en/of een combinatie hiervan. Sensi therapie richt zich op de oorsprong van de klacht omdat daar ook de bron van genezing zit. Om weer een goede balans terug te brengen wordt gebruik gemaakt van een Biotensor waarmee wordt gekeken naar verstoringen in het energetisch veld en waardoor duidelijk wordt welke behandeling of combinatie van behandelingen kan helpen. Door de veelheid aan technieken, methoden en middelen is Sensi uiterst effectief gebleken. Vaak zijn 1 tot 3 behandelingen voldoende.

Deze therapie richt zich voornamelijk op:

  • Het stimuleren van het ontgiftingsproces van het lichaam
  • Het opheffen van blokkades
  • Het meten van mogelijke tekorten in het lichaam
  • Het direct op gang brengen van helingsprocessen

Sensi-therapie kan onder andere ingezet worden bij restklachten na corona, allergieën, hooikoorts, slapeloosheid, stress, depressiviteit, burn-out, vermoeidheid, faalangst, chronische klachten, migraine en andere hoofdpijnklachten, grenzen stellen en stralingsbelasting. Zeer geschikt voor mensen die hooggevoelig en/of hoogsensitief zijn.

Ook door het meten van voedselintolerantie of allergieën kan er persoonlijk inzicht gegeven worden aan goede voeding. Goede voeding geeft balans en levenskracht.

Het gehele proces kan ondersteunt worden door het gebruik van remedies en orthomoleculaire preparaten.

Het resulteert in het krijgen van nieuwe, positieve inzichten, ervaringen en gezonde impulsen aan jouw gedachten. Positief denken maakt meer zelfbewust, geeft zelfvertrouwen en je treedt de wereld open tegemoet.

Sensi Therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

De totale kosten van Sensi Therapie zijn echter over het algemeen bijna altijd goedkoper dan andere therapievormen die je wel vergoed krijgt.

error: De inhoud is beschermd!