Etherische Oliën

Etherische oliën zijn natuurlijke geurende bestanddelen die worden gewonnen uit zaden, vruchten, schors, stelen, wortels, planten, bloemen en andere delen van bomen.

Ze beschermen de plant tegen ziektes en zorgen voor een specifieke geur en eigenschappen. Kortom, ze bevatten de levenskracht van de plant en hebben om die reden een heilzame therapeutische werking voor de mens op lichaam en geest.

Deze aromatische oliën worden toegepast ter bevordering van de gezondheid, zowel psychologisch als fysiologisch. Ze zijn inzetbaar in een roller-of druppelflesje op de huid, inwendig via een capsule, als massageolie, als badolie maar ook heel geschikt voor kompressen. Je kunt ze ook gebruiken door de verdampen op een oliebrander, in een diffuser of om mee te stomen.  Sommige oliën kun je verwerken door je eten en zijn niet alleen lekker, maar ook geneeskrachtig van binnenuit.

Ik werk met etherische oliën van Doterra en Sensi.

dōTERRA CPTG etherische oliën vormen de zuiverste en veiligste pure etherische oliën beschikbaar op de markt op dit moment. Deze is is 100% puur, je hebt slecht enkele druppels nodig en doet daardoor ook erg lang met een roller of flesje.

Van gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit, waardoor de eigenschappen van de etherische olie volledig tot hun recht komen.

Kom in mijn praktijk eens ervaren wat etherische olie voor je kan doen. Ik meet uit wat bij jou past en wat je op dat moment nodig hebt. Daarbij krijg je een uitgebreide uitleg waarvoor je het in kan zetten.

error: De inhoud is beschermd!